Highlights

Het uitzicht vanaf de woonboot of vanaf het terras aan het water is adembenemend, ervaar de oase van rust, midden in de Randstad, te midden van het Groene Hart en aan de rand van de prachtige Kagerplassen. U waant zich eeuwen terug geworpen met het plaatje van het oud Hollandse landschap. Geniet van de stilte, de mooie Hollandse luchten, de molens de dijken, de weilanden, de kerktorens, de koeien, schapen, de watervogels en het ruisen van het kabbelende water. Op een mooie dag trekt er een ware armada van diverse boten flanerend voorbij. Het waterterras is op het westen gelegen, ervaar de schitterende zonsondergang op een heerlijke zwoele zomeravond.

De grote groen ommuurde tuin biedt u alle privacy. De tuin is groen, met mooie bloeiende struiken, rozen, fruitbomen en een gazon. Een tuinman verzorgt het onderhoud. De gehele tuin wordt gedraineerd. Geniet weer eens van een goed boek terwijl u in alle rust ligt te zonnen. Laat de kinderen ravotten met een spelletje badminton of jeu de boule. Heerlijk zwemmen in het water, dobberen op de surfplank of maak een heerlijk (zeil)tochtje in de prachtige omgeving. De nabijgelegen plas, de Koppoel genaamd, is ideaal voor beginnende (jonge) zeilers. Op de wal ligt het grote terras, beschut onder een mooie grote boom en met een prachtig uitzicht over het water.  Geniet hier van uw avonddis, al dan niet met BBQ. Verwarm U ’s avonds aan een heerlijk kampvuur bij de buitenhaard. Bij minder weer kunt U zich toch, in de met glas omgeven Gazeboo, buiten wanen en aan de grote tafel van uw maal genieten.

Vanaf de privé parkeerplaats, die afgesloten is met een slagboom(sleutelkaart), loopt u de dijk op en bereikt u uiteindelijk via de  steigers van de kleine gezellige binnen haven het perceel van het “Waternest”. Deze tocht is minder geschikt op hoge hakken en duurt 5 min. Let op steigerhout kan glad zijn! Met de kruiwagens(3) kunt u uw spullen vervoeren vanaf de parkeerplaats.

Op 7 km afstand bevindt zich Roelofarendsveen met een ruim gesorteerde supermarkt, een heerlijke slager, een ouderwetse kaasboer en een slijter. Of maak een tochtje met een boot om uw bootschappen te doen in Warmond of Sassenheim. Op 15 min. vaarafstand ligt Kaageiland met verschillende restaurants van eetcafés tot een sterren restaurant.